A fi VOLUNTAR altFEL

Gandhi: Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

Ești creativ, entuziast și vrei să te implici în proiectele noastre? Trimite-ne un email pe: altfeldesign@gmail.com sau da-ne un telefon: 0723668119.

Pentru 2017, avem doua proiecte ambițioase, ce urmează a fi derulate în lunile care urmează:
1. Universitatea Liceelor Bucureștene - prin acest proiect ne propunem să pregătim și să formam alternativ, tinerii din colegiile și liceele bucureștene, prin dezvoltarea de sisteme educaționale, de formare moderne şi promovarea unui sistem multi-dimensional şi interdisciplinar de pregătire pentru viaţa reală.

2. Centrul Memoriae - colectarea de memorii răspunde necesităţii de recuperare a unor amintiri despre oraşul nostru, care altfel s-ar pierde. Scopul proiectului este încurajarea cetățenilor să-și identifice și valorifice trecutul prin partajarea memoriilor și a cunoștiințelor lor.

Noi îți oferim posibilitatea de a-ți pune ideilei în practică într-un cadru alternativ. Dacă până acum nu ți-am dat destule motive să vii în echipa noastră, iată câteva în plus:

Te așteptăm în echipa noastră, nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii. De abia așteptăm să schimbăm lumea împreună cu tine!